"Hallo kroket": Anouk Matton maakt volgers gek met haar goedgevulde boezem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Hallo kroket": Anouk Matton maakt volgers gek met haar goedgevulde boezem

"Hallo kroket": Anouk Matton maakt volgers gek met haar goedgevulde boezem

Volgende week brengt Anouk Matton haar eerste single uit en daar heeft ze nu ook de videoclip voor opgenomen. Op haar Instagrampagina deelt ze twee knappe kiekjes van de shoot en daar moeten haar volgers wat over kwijt.

Vorige week kwamen we te weten dat Anouk Matton in het pak van Vlinder zat in ‘The Masked Singer’. De blondine maakte na de ontmaskering bekend dat ze naast haar carrière als dj nu ook haar eigen nummers als zangeres wil uitbrengen. “Gisteren een leuke video shoot gedaan. ‘Neem ik je mee’ komt volgde week eraan”, schrijft ze nu op Instagram.

Haar volgers laten meteen aan haar weten dat ze heel benieuwd zijn naar haar eerste single. “OMG”, “Ik kan niet meer wachten”, “Zo spannend, ik kijk ernaar uit”, “Het stukje dat ik gehoord heb is al wauw”, “Hit van 2023”, “Geweldig” en “Veel succes”, klinkt het in de commentaren.

Anouk deelt ook nog twee foto’s van de shoot waarop ze een klein topje draagt. De dj laat zo wel erg diep in haar boezem kijken en haar fans zijn alvast erg onder de indruk. “Amai knappie”, “Jawadde”, “Ziet er goed uit”, “Magnifiek”, “Knappe outfit”, “Heel mooi en sexy”, “Prachtig” en “Knappe foto’s”, reageren zij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws