Hanne van K3 heeft iets bijzonders te vieren: Julia deelt prachtige boodschap Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 heeft iets bijzonders te vieren: Julia deelt prachtige boodschap

Hanne van K3 heeft iets bijzonders te vieren: Julia deelt prachtige boodschap

Vandaag is het een speciale dag voor Hanne Verbruggen en dat beseft ook Julia Boschman maar al te goed. Op Instagram zet de blondine haar K3-collega in de bloemetjes.

Hanne Verbruggen staat sinds kort terug op de planken als K3’tje. Ze was even out door haar zwangerschap, maar nu schittert ze opnieuw in de gloednieuwe ‘Vleugels’-tournee. Intussen is Hanne al enkele maanden de trotse mama van Julien en nu heeft het K3’tje alweer iets te vieren.

Ze mag vandaag namelijk 29 kaarsjes uitblazen. “Hiep hiep hoera voor Hanne! Geniet van jouw dagje”, deelde het officïele Instagramaccount van K3 deze ochtend al. Ook Julia plaatst nu een leuk berichtje op sociale media. “Vandaag geen stiekeme zoen maar een dikke verjaardagskus voor de vrouw met wie ik vanaf moment één al steeds dubbel lig”, schrijft het blonde K3’tje.

Julia deelt ook meteen enkele leuke foto’s van hun tweetjes. “Happy birthday lieve Hanne. You rock baby”, voegt ze er nog aan toe. In de comments wensen haar volgers Hanne een gelukkige verjaardag toe. Daarnaast moeten ze ook nog wat kwijt over de fotoreeks. “Mijn hartje smelt van die beelden”, “Superleuke foto’s”, “Schatjes”, “Lieverds” en “Jullie kunnen het zo goed vinden samen, mooi”, klinkt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws