Dries Mertens óók in 'The Masked Singer'? Kat Kerkhofs verklapt per ongeluk meer TV en Radio
TV en Radio

Dries Mertens óók in 'The Masked Singer'? Kat Kerkhofs verklapt per ongeluk meer

Dries Mertens óók in 'The Masked Singer'? Kat Kerkhofs verklapt per ongeluk meer

Het kwam voor de speurders als een complete verrassing toen Kat Kerkhofs gisterenavond ontmaskerd werd als Soaperstar in ‘The Masked Singer’. Maar worden ze straks nog eens van hun stoel geblazen als ook haar wederhelft Dries Mertens uit een pak komt? Kat verklapt per ongeluk het antwoord.

Het zou niet de eerste keer zijn dat er een koppeltje deelneemt aan ‘The Masked Singer’. Denk maar aan Lize Feryn en Aster Nzeyimana als Robots vorig jaar, of Tine Embrechts en Guga Baúl als Flamme Fatale en IJskoning. Maar hebben ze dit jaar opnieuw een verliefd stelletje in het programma gestoken?

De naam van Rode Duivel Dries Mertens is namelijk al meermaals gevallen. Bij Campignon, die eerder klein van gestalte is. “Tja, Dries wordt elk jaar verdacht”, klinkt het bij zijn vrouw Kat Kerkhofs in Het Laatste Nieuws. “Ik werd de voorbije jaren ook iedere keer genoemd door de speurders. Behalve dit jaar, nu ik effectief meedeed”, lacht de tv-presentatrice.

Maar als we Kat mogen geloven, zien we Dries straks niet uit een van de pakken komen. “Op dit moment denk ik niet dat het iets voor hem is”, geeft ze eerlijk toe. “Ik hou van show, dansen en zingen, Dries is meer verlegen op dat vlak. Ik denk niet dat het in zijn interessegebied ligt”, vervolgt ze. “Maar zeg nooit 'nooit'. Als hij het wil, zal ik de eerste zijn om te zeggen: 'Keitof, gewoon doén’”, aldus zijn wederhelft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws