"Sexy en stoer": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft met totaal andere look Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Sexy en stoer": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft met totaal andere look

"Sexy en stoer": Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' verbluft met totaal andere look

Lynn Van den Broeck is intussen al meer dan vier jaar in ‘Thuis’ te zien als Viv. Binnenkort zal het personage er plots helemaal anders uitzien in de reeks. De actrice is een totale make-over ondergaan. Op sociale media laat ze nu haar nieuwe look zien.

De ‘Thuis’-actrice heeft gisteren een bezoekje gebracht aan haar kapper. In een video op Instagram pronkt Lynn Van den Broeck meteen met haar nieuwe look. Mathias Vergels’ wederhelft heeft haar lange bruine lokken ingeruild voor een frisse, korte coupe. “Oeps”, lacht ze met haar impulsieve beslissing.

Haar make-over valt bij haar volgers duidelijk in de smaak. Hun monden vallen een voor een open van verbazing. “Wow, staat je superleuk”, “Knap”, “Staat je beeldig”, “Amai, prachtig”, “Mooie korte coupe”, “Magnifique”, “Sexy en stoer”, “Je ziet er stralend uit”, “Wauw, totaal iets anders, maar supermooi”, “Ow jong, zo’n verandering! Het is wennen, maar wel mooi!”, “Hoe cool is dat”, “Jij staat echt met alles” en “Het is toch een schoon kind, hé”, moeten ze vaststellen in de reacties.

Maar ook Lynns ‘Thuis’-collega’s zijn onder de indruk. “Waaaauw, babe! Love it”, wil Tine Priem (Tamara) erover kwijt. “Ooooh my God, gij staat met alles, hé, gij!”, schrijft Leen Dendievel (Kaat) stomverbaasd. Iedereen is duidelijk grote fan.

Populair

Laatste nieuws