Verklapt Evi Hanssen per ongeluk 'Masked Singer'-deelname? "Zij zit in dit pak!" TV en Radio
TV en Radio

Verklapt Evi Hanssen per ongeluk 'Masked Singer'-deelname? "Zij zit in dit pak!"

Verklapt Evi Hanssen per ongeluk 'Masked Singer'-deelname? "Zij zit in dit pak!"

Evi Hanssen werd al meermaals genoemd als mogelijke deelneemster aan ‘The Masked Singer’. Maar heeft de presentatrice die vermoedens nu per ongeluk ook bevestigd? Aandachtige fans hebben haar door.

Evi Hanssens naam hebben we dit seizoen al verschillende keren mogen horen. Vorige week werd ze er door de speurders nog van verdacht Kosmos te zijn. De kijkers zijn er dan weer van overtuigd dat Evi Mummie is. Door een filmpje op sociale media zijn zij nu nóg zekerder van hun stuk.

Voor het Nederlandse tv-programma ‘Strandgasten” heeft Evi namelijk een song gecoverd met Meau en Nick Schilder. Daar deelt de presentatrice nu een fragment van op Instagram. Haar volgers zijn in ieder geval onder de indruk van haar zangkunsten. “Wat gaaf, prachtige stem”, “Wauw, zo ontroerend mooi gezongen”, “Je doet het fantastisch”, “Prachtige cover”, “Amai, verborgen talent”, “Wist niet dat je zo mooi kon zingen” en “Je zou meer moeten zingen”, besluiten haar fans in de comments.

Maar heel wat volgers lijken Evi’s stem nu ook te definitief te kunnen linken aan Mummie in ‘The Masked Singer’. “Zou ze niet in een van de pakken kunnen zitten?”, “Die stem hoorde ik ook in ‘The Masked Singer’”, “Hier se, de Mummie”, “Mummie… mooi!”, “Wauw, precies Mummie” en “Nu ben ik 100% zeker”, klinkt het bij de kijkers. Valt Evi hiermee door de mand?

Populair

Laatste nieuws