Toch al derde kindje op komst voor Astrid Coppens? Kersverse mama onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Toch al derde kindje op komst voor Astrid Coppens? Kersverse mama onthult meer

Toch al derde kindje op komst voor Astrid Coppens? Kersverse mama onthult meer

Astrid Coppens en haar man Bram zijn een kleine vier jaar geleden trotse ouders geworden van hun dochtertje Billie-Ray. Eind oktober kreeg zij er nog een zusje, Joey-Lee, bij. Maar zal een derde kindje hun gezinnetje compleet maken?

Daar lijkt het niet op. Volgens Astrid Coppens hebben zij en haar echtgenoot altijd gezegd dat er geen derde kindje meer zou komen. “Het heeft vier jaar geduurd voor we zwanger waren van Billie-Ray”, legt het model uit in Nina. “Telkens toch weer die maandstonden. Weer een maand verder, mijn klok die steeds harder tikte.” Dat viel haar enorm zwaar.

“Ik heb ook twee miskramen gehad in die periode”, onthult Astrid bovendien. “Omdat het zo lang geduurd heeft voor Billie-Ray, wist ik dus niet zeker of een tweede zwangerschap wel zou lukken. We durfden niet te hopen op nóg een mirakel.” Daarom hadden ze afgesproken te stoppen met proberen als Astrid veertig zou zijn. “Uiteindelijk is het nét op tijd gelukt”, klinkt het. In januari mocht de mama van twee 40 kaarsjes uitblazen.

Toen ze recent zwanger was van Joey-Lee, bleef Astrid toch erg voorzichtig. “Bang naar de gynaecoloog: zal er een hartslagske zijn? Als je eenmaal een misval gehad hebt, ben je nooit onbevangen zwanger”, besluit ze. Dat wil Astrid geen derde keer. “De perfecte finishing touch in ons gezinnetje”, schreef de voormalige realityster ook toen ze Joey-Lees geboorte aankondigde op Instagram.

Populair

Laatste nieuws