Opnieuw slecht nieuws uitgelekt over Bart De Pauw na zelfmoordpoging Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw slecht nieuws uitgelekt over Bart De Pauw na zelfmoordpoging

Opnieuw slecht nieuws uitgelekt over Bart De Pauw na zelfmoordpoging

Twee weken geleden werd Bart De Pauw na een zelfmoordpoging met spoed naar het ziekenhuis afgevoerd. Intussen is de televisiemaker aan de beterhand, maar het slechte nieuws houdt helaas niet op voor zijn gezin.

De wereld lag ooit aan zijn voeten en het werk stroomde binnen. Maar intussen raakt Bart De Pauw al vijf jaar niet meer aan de bak. Daardoor zouden Bart De Pauw en zijn gezin nu ook bijna financieel aan de grond zitten. Waar de tv-maker op 20 jaar tijd 3,4 miljoen euro verdiende met zijn bedrijven, blijft daar nu volgens Dag Allemaal amper iets van over.

Bovendien draait zijn productiehuis Koeken Troef! bloedrode cijfers, zelfs met amper 3 werknemers aan boord. “Het jaar 2020 werd afgesloten met een verlies van 113.000 euro, 2021 met 335.000 euro. Voor 2022 is het nog wachten op de jaarrekening”, schrijft het weekblad. “De bodem is wellicht nog niet bereikt.” Dat voorspelt in ieder geval niet veel goeds.

Zeker als je weet dat hem nog een aanzienlijke schadevergoeding van de VRT boven het hoofd hangt. Want nu is het aan de openbare omroep om te berekenen welk bedrag ze mislopen hebben door de zaak-De Pauw. En die schadeclaim zou wel eens serieuze (lees: onbetaalbare) proporties kunnen aannemen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws