Na plotse exit in 'Big Brother': Chiara eerlijk over hoe het nu met haar gaat TV en Radio
TV en Radio

Na plotse exit in 'Big Brother': Chiara eerlijk over hoe het nu met haar gaat

Na plotse exit in 'Big Brother': Chiara eerlijk over hoe het nu met haar gaat

Woensdagnamiddag werd een bommetje gedropt in het ‘Big Brother’-huis. De Nederlandse Chiara heeft onverwacht haar koffers gepakt. Waarom ze precies vertrokken is, is nog steeds niet helemaal duidelijk. Maar op sociale media laat Chiara wel weten hoe het intussen met haar gaat.

Uit een gesprek tussen medebewoners Jason en Michelangelo konden we eerder opmaken dat Chiara door haar familie uit het huis werd gehaald omdat ze niet konden omgaan met alle negatieve reacties en haat aan haar adres. Big Brother zelf zei het volgende: “Soms komt er verdrietig nieuws uit de buitenwereld en dan kan je niets anders dan beslissen het huis te verlaten.”

Volgens Play4 is de Nederlandse dus om privéomstandigheden uit het huis gestapt. “Over de precieze aard kunnen wij, omwille van haar recht op privacy, niets kwijt”, vertelde de zender aan Het Laatste Nieuws. In de livestream vroeg Charlotte zich bovendien af of alles oké was met de mama van Chiara. Verdere toelichting kwam er niet. Chiara liet eerder deze week al van zich horen. “Bedankt voor de lieve reacties. Ik ben bij mijn familie. Dat is voor mij het belangrijkst”, schreef de blondine op Instagram.

Nu laat Chiara voor het eerst weten of alles wel oké is met haar. “Ik wil jullie bedanken voor alle lieve berichtjes, kaarten, brieven, pakketjes en nog veel meer”, steekt de ex-bewoonster van wal op haar verhaal. “Het geeft me enorm veel steun om te weten dat er zoveel liefdevolle mensen zijn. Maak je geen zorgen om mij. Ik omring me met positieve en vooral heel lieve mensen”, rondt ze af. “Give me some time and I will return the love.”

Bron: Instagram Stories

Na plotse exit in 'Big Brother': Chiara eerlijk over hoe het nu met haar gaat

Populair

Laatste nieuws