Barbara Sarafian deelt droevig nieuws: "Ik dacht: dit overleef ik nooit" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Barbara Sarafian deelt droevig nieuws: "Ik dacht: dit overleef ik nooit"

Barbara Sarafian deelt droevig nieuws: "Ik dacht: dit overleef ik nooit"

Barbara Sarafian is in diepe rouw. Dertien jaar geleden moest ze afscheid nemen van haar mama. Die is helaas overleden aan de gevolgen van kanker. Op Instagram deelt de actrice een emotioneel bericht over hoe haar leven sindsdien ingrijpend veranderd is.

“Waar stond mijn hoofd? 13 jaar geleden”, steekt een emotionele Barbara Sarafian van wal op Instagram. “Ik dacht: ik overleef dit niet. Of wel? Ik wist niet waar te gaan. Mijn ouders toen verloren. Mijn nog net jonge leven.” Niet alleen om zichzelf, maar vooral om haar zoon was de actrice enorm bezorgd.

“Mijn zoon…mijn kind was zijn stabiele oer-baken voorgoed kwijt. We zouden toch blijven roeien, groeien. Praten. Communiceren, al was het met de ogen. We doen dit nog. Met weemoed en hoop en de wil en kwetsbaarheid die onze kracht mogen heten. Vijandigheid zien we met verstandige blik aan en werpen we van ons af. Stilte is de oplossing”, pent ze zo mooi poëtisch neer.

Barbara wil haar lotgenoten ten slotte een stevig hart onder de riem steken. “Aan allen die hun geliefden, hun mensen moeten laten gaan, hun beestjes… Hun hart voor een stuk denken te verliezen… Veel liefde”, sluit ze haar bericht af. “Veel sterkte”, “Je inspireert velen”, “Blijven roeien is de boodschap”, “Zo’n knappe tekst”, “Sterke vrouw” en “Leven is verliezen. Maar wat wínnen we onderweg verdorie toch ook veel, hé”, bieden Barbara’s volgers haar op hun beurt een schouder aan.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws