Astrid Coppens maakt indruk met gloednieuwe tattoos van haar kindjes: "Prachtig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Astrid Coppens maakt indruk met gloednieuwe tattoos van haar kindjes: "Prachtig"

Astrid Coppens maakt indruk met gloednieuwe tattoos van haar kindjes: "Prachtig"

Astrid Coppens bracht zopas een bezoekje aan Los Angeles in de Verenigde Staten samen met haar man Bram. De tortelduifjes leerden elkaar daar kennen en Astrid heeft op het einde van hun reis iets bijzonders gedaan.

Astrid Coppens en haar man Bram Coppens zijn intussen al bijna tien jaar samen. In 2019 mocht het koppel hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Billie-Ray. In oktober vorig jaar mochten ze ook hun tweede dochtertje Joey-Lee in de armen sluiten. Zopas gingen de ouders - zonder hun kindjes - op reis naar Amerika.

Op haar Instagrampagina kregen we al heel wat leuke beelden te zien van deze reis, maar nu verrast ze al haar volgers nog met een uniek filmpje. Zo heeft ze twee tattoos laten zetten van de namen van haar kinderen. “Er is geen betere manier om onze trip naar LA af te ronden dan matching tattoos te laten zetten bij een van de beste tattooshops van LA”, schrijft ze erbij.

In het filmpje krijgen we ook het resultaat te zien en daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt. “Mooie herinnering”, “Prachtig”, “Supermooi”, “Heel mooi”, “Love it” en “Mooi in z’n eenvoud”, klinkt het meermaals in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws