Sven Ornelis laat weten hoe het nu met hem gaat na hard verdict van dokter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven Ornelis laat weten hoe het nu met hem gaat na hard verdict van dokter

Sven Ornelis laat weten hoe het nu met hem gaat na hard verdict van dokter

Enkele maanden geleden kreeg Sven Ornelis een duidelijke boodschap te horen van de dokter. Hij moest dringend zijn levensstijl veranderen. De radiopresentator liet er geen gras over groeien en nu geeft hij nog eens een update over zijn gezondheid.

Bijna een half jaar geleden ging Sven Ornelis naar de dokter omdat hij kampte met duizeligheid en een hoge bloeddruk. Zijn dokter schudde de Joe-presentator wakker en maakte duidelijk dat hij dringend gezonder moest gaan leven. Zo was hij te zwaar, moest hij meer bewegen én pilletjes nemen tegen de hoge bloeddruk.

“Ik moet echt dringend weer 10 kilo of meer zien kwijt te raken”, zei Sven toen al. Intussen zijn we enkele maanden verder en hij voelt zich weer goed in zijn vel. Op zijn Instagrampagina laat hij zien dat hij dagelijks verschillende kilometers gaat wandelen en af en toe geeft hij ook een update over zijn gezondheid. De kilo’s vliegen eraf en nu heeft hij weer goed nieuws te melden.

“Dat ik me op mijn 49ste weer jongen dan ooit voel”, klinkt het trots. “Door veel te bewegen en ook gezonder te eten heb ik weer de energie van een twintiger, maar gelukkig met wat meer levenservaring”, schrijft Sven. Zijn volgers laten alvast weten dat ze fier zijn op hem. “Je bent de max, doe zo verder”, “Je doet het toch maar hé, respect”, “Je ziet er echt goed uit, Sven. Geniet van je lichaam en je gezondheid” en “Chapeau”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws