Gilles De Coster lost nu al eerste beelden van tien nieuwe 'De Mol'-kandidaten TV en Radio
TV en Radio

Gilles De Coster lost nu al eerste beelden van tien nieuwe 'De Mol'-kandidaten

Gilles De Coster lost nu al eerste beelden van tien nieuwe 'De Mol'-kandidaten

Het wachten is bijna voorbij. Binnenkort hebben we weer wekelijks een afspraak met ‘De Mol’ op zondagavond. Play4 heeft intussen een nieuwe trailer gelost van het razend populaire programma waarin we een glimp te zien krijgen van de tien nieuwe kandidaten.

Het is weer vol spanning uitkijken naar het nieuwe en intussen elfde seizoen van ‘De Mol’. Op zondag 19 maart gaat Vlaanderens populairste programma weer van start. Maar het zou ‘De Mol’ niet zijn als de kijkers niet eerst wat geteased zouden worden.

Dat de kandidaten dit jaar in het Amerikaanse Arizona op zoek gaan naar de saboteur, is al een tijdje bekend. De rest blijft naar goede gewoonte één groot mysterie. Maar voor het programma goed en wel van start gaat, mogen we eerst kennismaken met de tien gloednieuwe kandidaten. Dat zal één week voor de start van het komende seizoen gebeuren.

Op zondag 12 maart om precies te zijn, stelt presentator Gilles De Coster de kandidaten van ‘De Mol’ in primeur voor in ‘Café De Mol’ op Play’. Maar hieronder kan je al de allereerste beelden van het nieuwe seizoen én de kandidaten spotten in de nieuwste trailer. Veel kan je er nog niet uit opmaken, dus het is nog een kleine week geduld hebben om te zien wie zich schuilhoudt achter de hoeden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws