Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' hebben iets groots te vieren: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' hebben iets groots te vieren: "Proficiat!"

Stijn en Nuria uit 'Blind Getrouwd' hebben iets groots te vieren: "Proficiat!"

Stijn Van Poucke en Nuria Gilizintinova kan je nog kennen uit het allereerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Zij zijn zowat hét succesverhaal van de reeks. Zeven jaar later nog steeds gelukkig getrouwd en twee kindjes rijker. Maar vandaag heeft het koppeltje nog iets bijzonders te vieren.

Hun oudste oogappel, Victor, vierde gisteren zijn vijfde verjaardag. Een uitgelezen kans om haar zoontje eens stevig in de bloemetjes te zetten, dacht Nuria ongetwijfeld. “Mijn grootste bewaarde geheim (toen). Mijn grootste geluk. Mijn wereld. Onze zoon”, steekt de trotse mama van wal op Instagram bij een babyfoto van het feestvarken.

“Al 5 jaar mag ik jouw dag vieren, de dag dat ik de beste job ter wereld kreeg, moeder worden en mama zijn. En wat ben ik er dol op”, wil ze erover kwijt. “Feestjes en uitstapjes organiseren, uren met jou praten om dan uren over jou te praten, met ogen vol vreugdetranen. Wakker liggen en piekeren over hoe ik het best aanpak, dat moederen. Weten dat ik best goed aanpak, dat moederen.”

“5 jaar geleden was ik jouw wereld en jij de mijne, jouw wereld wordt nu met dag groter, maar jij blijft voor altijd mijn wereld”, sluit Nuria haar prachtige bericht af. “Happy birthday, Victor”, “Hieperdepiep hoera!”, “Verjaardagen blijven ook voor de mama speciaal, hé”, “Dikke proficiat” en “Geniet ervan samen”, schrijven haar volgers onder het kiekje.

Populair

Laatste nieuws