Hanne van K3 betovert volgers met prachtige foto van zoontje: "Wat een schatje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne van K3 betovert volgers met prachtige foto van zoontje: "Wat een schatje"

Hanne van K3 betovert volgers met prachtige foto van zoontje: "Wat een schatje"

Hanne Verbruggen mocht afgelopen vrijdag 29 kaarsjes uitblazen. Het K3’tje blikt nu terug op een fantastisch weekend en ze deelt ook meteen een schattig kiekje van haar zoontje Julien.

Hanne Verbruggen en haar partner Jorn mochten in november hun eerste kindje in de armen sluiten, een zoontje genaamd Julien. Intussen is het K3’tje al terug aan het werk, maar dit weekend heeft ze toch genoten van wat vrije tijd. Zo heeft ze uitgebreid haar 29ste verjaardag gevierd.

“Moe maar voldaan na een weekendje weg met mijn twee mannen en wat quality time met vrienden en familie”, schrijft Hanne op haar Instagrampagina. “Ik ben extreem gelukkig verjaard dit jaar! Bedankt voor de mooie verjaardagswensen”, aldus het K3’tje. Ze deelt ook meteen nog een kiekje samen met haar zoontje.

Met deze nieuwe foto doet ze de harten van haar volgers smelten. “Mooiste mama”, “Superschattig, geniet van alle mooie momenten”, "Zo'n mooie baby", “Wat een prachtige foto”, “Heerlijk”, “Zo lief”, “Wat mooi”, “Hoe cute”, “Deze foto, zo onwijs lief” en “Aw, ik smelt van deze foto”, klinkt het in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws