Zanger Metejoor volledig in de wolken na dit fantastische nieuws: "Magisch" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Metejoor volledig in de wolken na dit fantastische nieuws: "Magisch"

Zanger Metejoor volledig in de wolken na dit fantastische nieuws: "Magisch"

We hoeven je al lang niet meer uit te leggen wie Metejoor is. De zanger heeft intussen heel Vlaanderen veroverd. Maar ook onze noorderburen vallen langzaam maar zeker voor hem in zwijm.

Niet alleen bij ons, maar ook over de grens scheert Metejoor momenteel hoge toppen met zijn monsterhit ‘Wat wil je van mij’, het duet met de Nederlandse zangeres Hannah Mae. Het nummer staat in Nederland momenteel op de 12e plaats in de top 40. Maar dat is lang niet het enige bewijs van zijn succes.

De zanger speelde vrijdagavond nog een uitverkocht concert in de Melkweg in Amsterdam, goed voor meer dan 1200 fans. “Het was een magische ervaring", straalde Metejoor na zijn spetterende optreden. Ook zijn hitjes ‘’1 Op Een Miljoen’, Kijk ons nou’ en ‘Rendez-vous’ vielen duidelijk in de smaak. De toeschouwers waren één voor één laaiend enthousiast.

Zijn concert was zelfs stof voor het Nederlandse tv-programma 'RTL Boulevard'. “Metejoor is echt een geweldige zanger”, klonk het tijdens de nabespreking van zijn show. Hij wordt er zelfs de nieuwe Marco Borsato genoemd. “Hij slaagt erin om de sound van Marco Borsato in een nieuw jasje te steken. Daarnaast is het ook gewoon een sympathieke en knappe kerel”, moeten de presentatoren besluiten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws