Jamie-Lee Six openhartig over mentale gezondheid: "Mensen zijn niet gelukkig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jamie-Lee Six openhartig over mentale gezondheid: "Mensen zijn niet gelukkig"

Jamie-Lee Six openhartig over mentale gezondheid: "Mensen zijn niet gelukkig"

In ‘Julie’s Dance Academy’ gaat Julie Vermeire langs bij Jamie-Lee Six. De twee hebben een open gesprek over mentale gezondheid en de influencer biecht plots op dat ze nooit 100% gelukkig is.

Jamie-Lee Six is bekend geworden als insider bij het jongerenplatform TAGMAG. Sindsdien doet ze het ook erg goed als influencer op sociale media en dook ze al in verschillende tv-programma’s op zoals ‘De Verraders’ en ‘BV Darts’. Nu schittert ze ook in de nieuwe VTM GO-reeks ‘Julie’s Dance Academy’.

In ‘Julie’s Dance Academy’ gaat Julie Vermeire op bezoek bij verschillende bekende gezichten om TikTok-dansjes te leren. In de vijfde aflevering gaat de dochter van Jacques Vermeire langs bij Jamie-Lee Six en de twee hebben een heel eerlijk gesprek. Zo vraagt Julie plots aan de influencer of ze kan zeggen dat ze in een gelukkige periode zit in haar leven.

“Mijn vrienden zeggen altijd dat ik gestoord ben als ik dit zeg, maar ik zeg altijd: ‘Mensen zijn niet gelukkig’”, aldus Jamie-Lee. “Er is niemand 100% gelukkig”, verduidelijkt ze. Zo legt ze uit dat iedereen neutraal aan de dag begint en dat je momenten hebt dat je gelukkig bent. “En dat gaat iedere keer op en neer. En dat kan soms lange dagen op zijn en dat kan soms lange dagen neer zijn”, zegt ze. “Dus ik leef altijd neutraal en ik heb soms gelukkige en ongelukkige momenten”, klinkt het.

Waarheid

VTM GO deelt dit fragmentje uit ‘Julie’s Dance Academy’ op Instagram en verschillende mensen hebben meteen iets te zeggen over deze uitspraak van Jamie-Lee. “Exact”, “Gelijk heeft ze. Dat is totaal niet gestoord wat je zegt” en “Waarheid, maar de kunst is heel je leven het geluk te herkennen. Niet simpel”, reageren ze in de comments.

Populair

Laatste nieuws