Regi en zijn nieuwe vriendin hebben nu al iets bijzonders te vieren: "Proficiat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi en zijn nieuwe vriendin hebben nu al iets bijzonders te vieren: "Proficiat"

Regi en zijn nieuwe vriendin hebben nu al iets bijzonders te vieren: "Proficiat"

Regi maakte vorige maand bekend dat hij opnieuw van ’t straat is. De dj heeft opnieuw de liefde gevonden bij de 34-jarige Kristel uit Genk. Nu hebben de tortelduifjes al iets leuks te vieren.

Regi maakte op Valentijnsdag heuglijk nieuws bekend. Twee jaar naar de breuk met Elke Vanelderen heeft de dj een nieuwe relatie. Hij stelde zijn nieuwe vriendin Kristel ook meteen voor aan het grote publiek. Ook op sociale media steekt hij zijn relatie niet langer onder stoelen of banken. Iedereen mag weten dat hij heel gelukkig is.

Afgelopen zaterdag mocht de dj 47 kaarsjes uitblazen en dat heeft het kersverse koppel uiteraard uitgebreid gevierd. Zo trokken ze samen naar het Nederlandse Cadzand en daar hebben ze ook overnacht. Op zijn Instagrampagina laat Regi enkele kiekjes van dat tripje zien en hij deelt ook een intieme bedfoto.

“Lang leve verjaren!”, aldus Regi. In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes. “Genieten maar”, “Gefeliciteerd”, “Gelukkige verjaardag”, “Hiep hiep hoera”, “Geniet ervan, tortelduifjes” en “Zo’n knap koppel”, reageren zijn volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws