Verhuist Astrid Coppens terug naar Los Angeles? Ze onthult zelf meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verhuist Astrid Coppens terug naar Los Angeles? Ze onthult zelf meer

Verhuist Astrid Coppens terug naar Los Angeles? Ze onthult zelf meer

Vorige week bracht Astrid Coppens een bezoekje aan haar broer Laurens in Los Angeles, en daarmee ook aan haar voormalige thuis. Het heeft heel wat herinneringen naar boven gebracht bij de voormalige realityster. Kriebelt het om terug te gaan of kan ze België intussen niet meer missen?

Als we Astrid mogen geloven, zal België voor eens en voor altijd haar thuis blijven. “Als het van mij afhangt blijven we hier wonen”, besluit het model in Nina. Ze heeft hier per slot van rekening ook een heel nieuw leven opgebouwd. Samen met haar man Bram Coppens brengt ze hier twee schatten van dochters groot, Billie-Ray (3) en Joey-Lee, die intussen vier maanden oud is.

“Maar als Bram voor een lange periode naar het buitenland moet, zal ik hem volgen”, klinkt het vastberaden. “Ik geloof niet in long-distance relationships.” Bovendien is er niets dat haar tegenhoudt om dat te doen. “Ik kan me dat gelukkig ook permitteren met mijn werk”, legt Astrid uit. “Momenteel ligt er qua tv niets op de plank, maar mijn werk voor ZEB loopt door.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws