Komt er een nieuwe realityreeks over Astrid Coppens? Ze klapt zelf uit de biecht Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Komt er een nieuwe realityreeks over Astrid Coppens? Ze klapt zelf uit de biecht

Komt er een nieuwe realityreeks over Astrid Coppens? Ze klapt zelf uit de biecht

Astrid Coppens is bekend geworden door ‘Vlaamse Hollywoodvrouwen’ en ‘Astrid in Wonderland’. Deze programma’s waren enorme kijkcijferhits, maar gaat ze ooit nog een nieuw realityprogramma maken?

Astrid Coppens hebben we leren kennen toen ze nog in Hollywood, Los Angeles woonde. Intussen woont ze terug in België met haar man Bram en hun twee dochtertjes Billie-Ray en Joey-Lee. In een nieuw interview met Nina geeft de mama toe dat ze soms nog de vraag krijgt om opnieuw reality te maken.

Ze geeft toe dat ze dat aanbod steeds afslaat. “Als ik dan weiger, zeggen tv-makers: ‘Maar je deelt toch al zoveel op Instagram?’”, vertelt Astrid. Toch is dat anders volgens haar. “Dat controleer ik zelf. Als mijn kindje al spelend gefilmd worden, hebben ze daar geen last van. Maar zodra je een tv-crew binnenlaat, spreek je van een invasie in je gezinsleven”, legt ze uit.

Daarnaast weet ze dat een realityshow maken heel zwaar is. “We zijn als gezin heel gelukkig en dat wil ik voor geen geld van de wereld verbrodden”, aldus Astrid. Bovendien is ze ook te beschaamd om een nieuwe reeks te maken. “Ik kan me niet inbeelden dat ik dat opnieuw zou doen”, biecht ze op. “Ik kijk al naar de grond als ik mijn kind aan school ga afzetten. Ik zou daar nooit durven opdagen met een filmcrew in mijn kielzog”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws