Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rest in peace" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rest in peace"

Sven De Ridder erg aangedaan door plots overlijden: "Rest in peace"

De filmwereld is in diepe rouw door het overlijden van een bekende Amerikaanse acteur. Ook Sven De Ridder is geschrokken door dit trieste nieuws en op zijn Instagrampagina deelt hij een mooi eerbetoon.

De Amerikaanse acteur Tom Sizemore is afgelopen vrijdag overleden op 61-jarige leeftijd. In februari kreeg hij een hersenbloeding en werd hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De acteur lag enkele weken in coma, maar overleed nadat hij van de beademingsapparatuur was gehaald.

Tom Sizemore is vooral bekend geworden door zijn rollen in bekende films waaronder ‘Saving Private Ryan’, ‘Black Hawk Down’, ‘Pearl Harbor’ en ‘Heat’. Sven De Ridder laat op zijn Instagrampagina weten dat hij aangedaan is door het overlijden van Sizemore. “Rust in vrede, acteur Tom Sizemore”, schrijft hij.

Sven deelt ook meteen een foto van de acteur. In de commentaren moeten enkele volgers ook nog wat kwijt over dit trieste overlijden. “Doemme!”, “Knappe acteur, de film ‘Heat’ was super” en “Jammer, rest in peace”, klinkt het onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws