Julie Vermeire zwijgt niet langer en deelt harde sneer uit naar werkgever Play4 TV en Radio
TV en Radio

Julie Vermeire zwijgt niet langer en deelt harde sneer uit naar werkgever Play4

Julie Vermeire zwijgt niet langer en deelt harde sneer uit naar werkgever Play4

Sinds haar overwinning in ‘Dancing with the Stars’ in 2019 is Julie Vermeire niet meer uit het medialandschap weg te denken. Ze heeft dan ook heel wat aan het programma te danken. Al is het allemaal anders gelopen dan haar was beloofd. Jacques Vermeires dochter doet een lelijk boekje open over haar voormalige werkgever.

In 2019 ging Julie Vermeire met de overwinning naar huis in ‘Dancing with the Stars’. Papa zegt nog altijd: 'Dat programma is het beste dat jou had kunnen overkomen.' Omdat ik er zelfvertrouwen door heb gekregen en ik er enorm door ben gegroeid”, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. “Plots was ik niet meer alleen 'de dochter van', voortaan mocht ik ook gewoon mezelf zijn. We zijn nu drie jaar verder en ik ben tevreden met waar ik sta.”

“Al had ik misschien gehoopt dat het allemaal vlotter was gegaan”, geeft Julie toe. In de mediasector is het knokken voor je plekje. “Ik heb bij VIER (nu Play4, red.), kort na 'Dancing with the Stars', een exclusiviteitscontract getekend. De zender had grootse plannen met mij, maar die zijn er niet gekomen en daardoor heb ik andere kansen laten schieten”, haalt ze scherp uit. “In de plaats hebben ze me in 'De redders' (fictiereeks op Play4, red.) gezet en dat snap ik tot op vandaag nog altijd niet.”

In tegenstelling tot hoe haar was beloofd, bleek het een 'snelsnelproductie' te zijn met beperkte middelen. “Waardoor het programma pas gaandeweg een publiek vond. Jonger dan de bedoeling was. Maar tegen dan was het al afgekraakt door critici en zoiets krijg je niet meer rechtgetrokken”, zegt Julie verontwaardigd.

Nieuwe kansen

“Dat hele verhaal, die ervaring, heeft mijn onzekerheid in de hand gewerkt”, geeft de influencer eerlijk toe. “Je begint jezelf vragen te stellen. Ligt het aan mij? Waarom hebben ze geen woord gehouden?” Gelukkig heeft de toekomst nog veel mooie dingen voor haar in petto. “Maar goed, ik sta intussen niet meer onder contract, heb kansen gekregen bij VTM en heb nog veel te bieden”, zegt Julie hoopvol.

Populair

Laatste nieuws