-->

Sarah Puttemans pronkt met haar goedgevulde boezem in Parijs: "Bommetje"

Sarah Puttemans pronkt met haar goedgevulde boezem in Parijs:
Maandag 6 Maart 2023 - 21:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In Parijs vindt momenteel de Paris Fashion Week plaats en ook Sarah Puttemans tekent present. De vriendin van Viktor Verhulst deelt enkele kiekjes waarop ze zich van haar beste kant laat zien voor de Eiffeltoren.

Sarah Puttemans zullen velen beter kennen als de vriendin van Viktor Verhulst. Zelf is de influencer ook zeer populair op sociale media en plaatst ze vlogs op YouTube. Sarah is momenteel in Parijs voor Paris Fashion Week en daar deelt ze leuke beelden van op haar Instagrampagina.

Zo woonde ze reeds enkele modeshows bij, maar ze gaat ook op ontdekking in de Franse hoofdstad. Sarah post nu enkele kiekjes waarop ze poseert voor de Eiffeltoren en haar gewaagde outfit trekt meteen alle aandacht. “Altijd blij om terug in Parijs te zijn”, schrijft ze erbij.

De volgers van Sarah vinden alvast dat ze er geweldig uitziet. “Zo mooi”, “Pretty”, “Supermooie foto’s en leuke outfit”, “Je ziet er heel knap uit, sexy hoor”, “Nice”, “Gewoon wow”, “Prachtig”, “Je ziet er goed uit” en “De mooiste”, klinkt het onder meer in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sarah Puttemans (@sarahputtemans)

TAGS  I  Sarah Puttemans  I  Viktor Verhulst