Blaast Astrid Coppens acteercarrière nieuw leven in? Ze onthult haar plannen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Blaast Astrid Coppens acteercarrière nieuw leven in? Ze onthult haar plannen

Blaast Astrid Coppens acteercarrière nieuw leven in? Ze onthult haar plannen

Een realityreeks over het leven van Astrid Coppens moeten we niet meer verwachten, maar dat betekent niet per se het einde van haar televisiecarrière. In een ver verleden stond ze ook als actrice voor de camera’s. Iets wat ze nu overweegt opnieuw te doen?

Astrid Coppens had eerder al rollen beet in verschillende films - en hoofdrol in ‘Verborgen Verlangen’ en gastrollen ‘Broken Vows’ en ‘The Loft’ bijvoorbeeld - en een gastrol in de tv-serie ‘The Bold and the Beautiful’. Astrid blijft een geliefd tv-gezicht. Maar overweegt ze om de draad nu weer op te pakken? Met haar man Bram Coppens - hij is regisseur - zit ze in ieder geval dicht bij de bron.

Toch heeft Astrid nog niet meteen plannen om verder die richting uit te gaan. “Ik ga me niet opdringen”, besluit ze in Nina. “Ik vind acteren heel leuk. Meespelen in ‘Verborgen verlangen’ (uit 2017, red.) was een leuke ervaring, maar de film was geen groot succes. In de fictiewereld kan men mij moeilijk plaatsen als actrice: ze zien me altijd als Astrid uit de realityreeks.”

Daardoor kan niet iedereen haar even serieus nemen. “Goh. De barrière tussen fictie, zowel reeksen als films, en televisie is groot. Ik begrijp dat wel”, denkt de voormalige realityster erover. “Ik ken véél regisseurs, maar op dat gebied ben ik niet zo ambitieus.” Astrid houdt de boot liever wat af. “Ik wacht af tot men mij vraagt. Ik zal zelf nooit iets pushen. Is dat slim? Ik weet het niet. Wie weet zullen ze me op die manier ook snel vergeten”, aldus het tv-gezicht.

Populair

Laatste nieuws