Ex-'Big Brother'-finaliste Liese Luwel is zeker: "Deze bewoner wint dit jaar" TV en Radio
TV en Radio

Ex-'Big Brother'-finaliste Liese Luwel is zeker: "Deze bewoner wint dit jaar"

Ex-'Big Brother'-finaliste Liese Luwel is zeker: "Deze bewoner wint dit jaar"

Intussen is het derde seizoen van ‘Big Brother’ al twee maanden op de buis, maar trouwe kijkers van de realityshow herinneren zich vast en zeker Liese Luwel nog. Zij werd derde in het eerste seizoen. Op Twitter durft de ex-bewoonster een gokje te wagen naar wie het spel dit jaar zal winnen.

Zaterdagavond moest Ias zijn koffers pakken en mocht ex-bewoner Danny opnieuw zijn intrede doen in het ‘Big Brother’-huis. De bewoners blijven dus nog met acht over. Danny, Jolien, Ali, Jason, Michelangelo, Charlotte, Bart en Lindsey strijden momenteel nog voor een plekje in de finale van 1 april.

Voor Liese Luwel, die in 2021 op de derde plaats strandde in de finale van ‘Big Brother’, is het een uitgemaakte zaak. Voor haar is er geen twijfel mogelijk. Net zoals Salar, de winnaar van vorig jaar, durft ze haar hand ervoor in het vuur te steken dat Jason straks met de overwinning en de prijzenpot het huis uitwandelt.

In de livestream twijfelde Jason namelijk of hij wel te gast wou zijn in ‘No Biggie’ eens hij het huis verlaat. Dat is de ‘after talk’-show van Liese en medekandidate Naomi uit seizoen 1, waarin de afvaller van de week komt praten over de realityshow. “Jawel, hij lijkt wel geïnteresseerd, maar hij vindt het snel”, denkt Liese erover op Twitter. “Maar schat, jij komt gewoon een week later op 8 april op ons ‘NoBiggie’ live event, als winnaar. Komt goed”, tweet ze overtuigd.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws