Jean-Marie Pfaff in de wolken door heuglijk nieuws: "Zal ze zo verwennen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jean-Marie Pfaff in de wolken door heuglijk nieuws: "Zal ze zo verwennen"

Jean-Marie Pfaff in de wolken door heuglijk nieuws: "Zal ze zo verwennen"

Jean-Marie Pfaff geloofde zijn eigen oren niet toen hij vorige week geweldig nieuws te horen kreeg. De voormalige doelman en Rode Duivel krijgt namelijk zijn eigen museum in Beveren.

Nadat Jean-Marie Pfaff vorig jaar ereburger werd van Beveren, opent hij er binnenkort ook de deuren van zijn eigen museum. De ex-doelman loopt al een hele tijd met het idee, maar zag zijn droom in duigen vallen toen hij zijn gedroomde locatie in de winkelstraat Warande niet kreeg. Maar niet getreurd, voor alles bestaat een oplossing.

Jean-Marie heeft groen licht gekregen om het gemeentehuis een halfjaar lang om te toveren tot een pop-upexpo die volledig in teken staat van zijn carrière. “Het is de bedoeling dat de expo nog voor de zomervakantie de deuren opent”, bevestigt de burgemeester van Beveren aan Het Laatste Nieuws. Ook de ex-Rode Duivel zelf zal er 90 procent van de tijd aanwezig zijn, belooft hij op Qmusic.

Dat is meteen ook goed nieuws voor de buitenlandse fans, die volgens Jean-Marie al bussen inhuren voor een bezoekje. “Ja, er komen er volgens mij toch al een stuk of twintig vanuit Nürnberg. Ook vanuit Oostenrijk en Nederland zullen er veel komen”, klinkt de voormalige keeper dolenthousiast op de radio. “Ik ben eens benieuwd allemaal. Ze kunnen op het einde met mij op de foto. We gaan iedereen die komt ook uitgebreid verwennen”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws