-->

Lesley-Ann Poppe overstelpt met reacties nadat ze sexy foto in kort jurkje deelt

Lesley-Ann Poppe overstelpt met reacties nadat ze sexy foto in kort jurkje deelt
Woensdag 8 Maart 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lesley-Ann Poppe laat zich op haar Instagrampagina alweer van haar beste kant zien. De blondine post een kiekje waarop ze een opvallende outfit draagt en daar moeten haar volgers meteen wat over kwijt.

Lesley-Ann Poppe kennen we als voormalig model en tv-persoonlijkheid, maar nu is ze vooral actief als onderneemster. Daarnaast is ze ook nog steeds erg populair op sociale media. Zo durft ze wel eens ondeugende kiekjes te posten op Instagram. Onlangs lag ze daardoor zelfs nog hevig onder vuur.

De blondine deelde namelijk enkele pikante plaatjes waarop ze poedelnaakt op bed poseerde met enkele seksspeeltjes. Nu gooit Lesley-Ann opnieuw een opvallend plaatje online, maar deze keer heeft ze wél kleren aan. Zo poseert ze voor de camera in een kort, zwart kleedje en draagt ze hoge laarzen.

Haar volgers vinden alvast dat ze er fantastisch uitziet. “Smoking hot”, “Prachtige schoonheid”, “Wow, damn”, “Magisch”, “Geen woorden voor”, “Hottie”, “OMG, wat een beauty ben je toch, seksbom”, “Jij bent zo mooi, wauw”, “Staat je goed” en “Knap en stijlvol”, klinkt het in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe)

TAGS  I  Lesley-Ann Poppe