-->

Eline De Munck draagt erg onthullende outfit en laat vol in haar boezem kijken

Eline De Munck draagt erg onthullende outfit en laat vol in haar boezem kijken
Dinsdag 7 Maart 2023 - 16:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eline De Munck vertoeft momenteel in Kaapstad, Zuid-Afrika. Daar is ze een nieuwe campagne voor haar brillenmerk aan het filmen en op haar Instagramverhaal geeft ze een kijkje achter de schermen.

Eline De Munck is bekend geworden als tv-gezicht, maar nu is ze volop bezig met haar eigen brillenmerk Odette Lunettes. Vorige week is ze vertrokken naar Zuid-Afrika, want daar gaat ze samen met haar team een nieuwe campagne shooten. Echter onthulde ze al snel dat niet alles volgens plan verliep.

“Vliegen we de halve wereld rond voor goed weer... Zijn het letterlijk de enige twee dagen met slecht weer van de hele Zuid-Afrikaanse zomer”, klonk het gefrustreerd. Intussen schijnt de zon terug en op haar Instagramverhaal laat Eline nu wat meer zien van de nieuwe campagne voor Odette Lunettes.

Eline showt namelijk haar bijzondere look aan al haar volgers. De onderneemster draagt een weinig verhullende outfit met een erg diep uitgesneden decolleté. Zo laat ze wel heel weinig aan de verbeelding over. “Lips for days”, schrijft ze er nog bij.

TAGS  I  Eline De Munck