Verklapt Mathieu Terryn zo dat hij in 'The Masked Singer' zit? "Hallo, Leeuw" TV en Radio
TV en Radio

Verklapt Mathieu Terryn zo dat hij in 'The Masked Singer' zit? "Hallo, Leeuw"

Verklapt Mathieu Terryn zo dat hij in 'The Masked Singer' zit? "Hallo, Leeuw"

Zijn naam werd bij de speurders nog niet vaak genoemd, maar blijft bij de kijkers thuis toch één van de hoofdverdachten. Zit Mathieu Terryn dan toch in het pak van de flamboyante Leeuw? Een filmpje op sociale media heeft de aandachtige speurders weer aan het denken gezet.

Vorige week kreeg Mathieu Terryn het fantastische nieuws te horen dat hij deze zomer met Bazart op de podia van Suikerrock, Dranouter én Pukkelpop mag spelen. Een vreugdedansje was hier wel op zijn plaats. Volledig uitgedost in skitenue laat hij zijn enthousiasme de vrije loop in de sneeuw.

Maar aandachtige fans lijken in zijn soepele bewegingen de bewegingen van Leeuw uit ‘The Masked Singer’ te herkennen. “Nice moves, zou dit een tip zijn voor ‘The Masked Singer’”, “Zulke moves met zo’n pak aan”, “Leeuw, ben jij dat?”, “Hallo, Leeuw”, “Nu weet ik het zeker” en “Doet me denken aan ‘The Masked Singer’”, willen toch een heleboel kijkers kwijt in de reacties.

Het zou zomaar eens kunnen. De Bazart-frontman stond - vooral bij de kijkers thuis dan - al meermaals bovenaan op het verdachtenlijstje. Ook goede vriend en speurder Kevin Janssens dacht in aflevering één spontaan aan Mathieu. Is Leeuw ontmaskerd? Of moeten we toch eerder in de richting van Maksim Stojanac, Viktor Verhulst, Jan Schepens of Kobe Ilsen kijken?

Populair

Laatste nieuws