-->

Nicol Kremers verklapt meer over breuk met Peter Gillis: "Moest geheim blijven"

Nicol Kremers verklapt meer over breuk met Peter Gillis:
Dinsdag 7 Maart 2023 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Op 10 februari maakte Peter Gillis op sociale media bekend dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. Echter klapt zij nu uit de biecht over hun breuk en onthult ze dat ze al veel langer uit elkaar zijn.

“In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan”, schreef Peter Gillis vorige maand op zijn Instagrampagina. “Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan”, aldus het ‘Massa is Kassa’-gezicht.

Echter werd er al langer gespeculeerd over een relatiebreuk tussen Peter en Nicol. Het Nederlandse juicekanaal reality_fbi kreeg eerder al te horen dat de twee in september al een punt achter hun relatie hadden gezet, maar dat de breuk stilgehouden moest worden wegens het tv-programma ‘Massa is Kassa’.

Op TikTok bevestigt Nicol nu deze geruchten. Ze kreeg namelijk de vraag of ze pas single is. “Nee, ik ben niet pas single. Ik ben al single vanaf begin september”, verduidelijkt ze. De kijkers van ‘Massa is Kassa’ merken meteen iets op, want in september waren de opnames voor het programma nog volop aan de gang. “Tijdens de opnames voor de kerstuitzending hebben ze mooi achterbaks gedaan naar de kijker toe, zodat het erop leek dat ze nog samen waren”, klinkt het.

TAGS  I  Peter Gillis  I  Nicol Kremers