Play4 bijt fel van zich af na enorme heisa rond terugkeer Danny in 'Big Brother' TV en Radio
TV en Radio

Play4 bijt fel van zich af na enorme heisa rond terugkeer Danny in 'Big Brother'

Play4 bijt fel van zich af na enorme heisa rond terugkeer Danny in 'Big Brother'

Nog nooit rolde een seizoen van ‘Big Brother’ zo over de tongen als nu. Helaas niet in de positieve zin. Nadat de fans al weken aan een stuk scherpe kritiek uiten op het Play4-realityprogramma, lijkt de emmer nu over te lopen. En dat heeft alles met de comeback van Danny te maken.

Danny moest enkele weken geleden het ‘Big Brother’-huis verlaten. Maar omdat Chiara vorige week om privéredenen opgestapt is, slankte het aantal Nederlanders in het spel af. Daarom mocht een Nederlandse ex-bewoner terug het huis in en de kijker stemde massaal voor Danny. Maar deze plottwist valt bij de kijkers niet in de smaak. “Kijkersbedrog”, “Het trekt op niets meer”, “Ik vind dat niet zomaar kunnen”, “Hiermee heeft ‘Big Brother’ zijn eigen graf gegraven” en “Zo unfair”, uiten ze hun ongenoegen op sociale media.

Play4 probeert de gemoederen te bedaren. “Het programma ‘Big Brother’ staat onder andere bekend om z’n verrassende wendingen”, klinkt het bij de zender in Het Laatste Nieuws. En de comeback van een geëlimineerde bewoner is daar een mooi voorbeeld van. “Omdat Chiara onverwacht is vertrokken, mocht een Nederlandse oud-deelnemer terugkeren. We blijven ieder seizoen opnieuw de balans tussen de Nederlandse en Vlaamse bewoners bewaken”, besluit Play4. Volgens de zender is deze commotie juist het bewijs dat ‘Big Brother’-fans nog steeds enorm meeleven.

“Dat de kijkers meeleven met de bewoners én de onverwachte uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, zorgt net voor die betrokkenheid”, legt Play4 uit. Wel hebben ze enkele duidelijke afspraken gemaakt met Danny, die door zijn tijd in de buitenwereld extra inzitten (en mogelijk voordelen) heeft. “Hij mag bijvoorbeeld geen actueel nieuws van buiten het huis met z’n medebewoners delen. Hij mag wel beslissen om kennis die hij over het huis zélf heeft opgedaan, te delen met z’n ‘Big Brother’-collega’s”, aldus de zender.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws