Jacques Vermeire heeft scherpe boodschap voor dochter Julie: "Moet je niet doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jacques Vermeire heeft scherpe boodschap voor dochter Julie: "Moet je niet doen"

Jacques Vermeire heeft scherpe boodschap voor dochter Julie: "Moet je niet doen"

Julie Vermeire legt haar ziel bloot en vertelt dat ze het moeilijk heeft met online haat. Soms bijt ze van zich af en reageert ze op die berichten, maar haar papa Jacques Vermeire vindt dat geen goed idee. Nu onthult de blondine ook waarom.

In een nieuw interview met Dag Allemaal praat Julie Vermeire openlijk over de haatreacties die ze te verduren krijgt. “Je bent al even zielig als je moeder”, “Fuck off, aandachtsvrager”, “Je bent een vermoeiend mens”, “Je werkt nooit”, “Je hebt een even lelijke smoel als je vader” en “Stop met je stomme dansjes”, krijgt ze bijvoorbeeld geregeld te horen.

Dat hakt er hard in bij Julie. “Als mensen kwetsende dingen over me zeggen, ben ik heel triest”, zegt ze. “Gelukkig kan ik me optrekken aan onze hond Sunny, Laurins en mijn familie”, geeft ze toe. Af en toe reageert ze ook op die gemene berichten. “Soms stuur ik kort: ‘Bedankt, ook voor jou een fijne dag’ of ‘Jammer, dat je zo zuur bent’”, verklapt ze.

Toch mag ze dat niet meer doen van haar vader Jacques. “Ik mag er van mijn papa niet op ingaan”, biecht ze op. “Hij zegt dat ik zo zuurstof geef aan die haters”, legt ze uit. “Ik ben papa dankbaar voor zijn levenswijsheid. Hij leert me hoe ik moet omgaan met mensen, emoties en werk”, aldus Julie.

Populair

Laatste nieuws