Zit Julie Vermeire in een pak van 'The Masked Singer'? Ze verklapt zelf meer TV en Radio
TV en Radio

Zit Julie Vermeire in een pak van 'The Masked Singer'? Ze verklapt zelf meer

Zit Julie Vermeire in een pak van 'The Masked Singer'? Ze verklapt zelf meer

Zowel de juryleden als de kijkers thuis hebben Julie Vermeire al meermaals verdacht in ‘The Masked Singer’. In een nieuw interview moet de blondine daar nu wat meer over kwijt.

Vrijdagavond is het alweer tijd voor de zesde aflevering van ‘The Masked Singer’. Zal Julie Vermeire nog ontmaskerd worden in dit seizoen? Haar naam werd al een paar keer genoemd bij Vlinder en Soaperstar, maar deze twee Masked Singers zijn helaas al allebei ontmaskerd. In deze pakken zaten respectievelijk Anouk Matton en Kat Kerkhofs.

Toch is het niet zo vreemd dat Julie vaak genoemd wordt door de jury en de kijkers thuis. Aan Dag Allemaal verklapt ze nu zelfs een van haar grootste dromen. “Ik wil ooit deelnemen aan een zangprogramma”, klinkt het enthousiast. Bovendien heeft Julie al een beetje ervaring met zingen.

“Ik heb al eens een duet gezongen met Metejoor”, vertelt ze. “En dat smaakte naar meer”, klinkt het overtuigd. Wel verduidelijkt ze dat ze nog wat zanglessen zou nodig hebben. “Met extra coaching zing ik in de toon”, lacht ze. Ook zegt ze meteen wat over een mogelijke deelname aan ’The Masked Singer’. “Maar nee, ik zit niet in een van de pakken van ‘The Masked Singer’, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws