Boer Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' lucht hart over Dina Tersago: "Van geschrokken" TV en Radio
TV en Radio

Boer Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' lucht hart over Dina Tersago: "Van geschrokken"

Boer Kevin uit 'Boer zkt Vrouw' lucht hart over Dina Tersago: "Van geschrokken"

In de derde aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ konden we zondag zien hoe de vijf kandidaten voor frambozenboer Kevin hun intrek namen in zijn boerderij en zijn hart probeerden te veroveren. Maar ook presentatrice en cupido van dienst Dina Tersago heeft al een speciaal plekje in zijn hart ingenomen.

“Ik moet wel zeggen dat ik echt onder de indruk was van hoe oprecht Dina met ons omging”, moet Geert Maenhout, de vader van boer Kevin, van het hart in Dag Allemaal. “Ook buiten het oog van de camera. Ze speelt geen rolletje.” En dat kan de frambozenboer alleen maar beamen. “Ik vind haar zelfs nog toffer zónder camera’s in de buurt. Ik heb oprecht veel aan Dina gehad”, bedenkt hij zich.

Een cameraploeg op de boerderij is per slot van rekening geen dagelijkse kost. “En de emoties zijn hier hoog opgelopen”, legt Kevin uit. Dina was dus meer dan welkom. “Ik had vooraf ook gelezen dat ze met al haar boeren contact houdt, en dat dóet ze effectief. Ik krijg sinds de start van de opnamen in mei vorig jaar regelmatig een sms’je van haar”, bevestigt hij. “Dat zal na de uitzendingen wel minderen, zoon. Maar Dina is effectief een schatje”, denkt Geert erover.

“Weet je, ze liet in onze winkel een paar druiven op de grond vallen”, vertelt hij. “Ze raapte ze op en stak ze in haar mond. ‘Als het niet langer dan twee seconden op de grond heeft gelegen, dan kan je het opeten. Dat leer ik ook aan mijn kinderen’, zei ze. Ik vond dat echt straf, ik had zoiets nooit verwacht van zo’n grote dame uit de showbizz”, zegt Kevins vader stomverbaasd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws