Verklapt boer Kevin hiermee de afloop van 'Boer zkt Vrouw'? "Meteen wederzijds" TV en Radio
TV en Radio

Verklapt boer Kevin hiermee de afloop van 'Boer zkt Vrouw'? "Meteen wederzijds"

Verklapt boer Kevin hiermee de afloop van 'Boer zkt Vrouw'? "Meteen wederzijds"

Frambozenboer Kevin is een van de vijf boeren en boerinnen die elke zondag hun zoektocht naar de ware liefde voortzetten. Hoewel er slechts zes vrouwen op zijn oproep hadden gereageerd, zat er toch meteen één iemand tussen met wie hij een toekomst zag.

Van die zes vrouwen blijven er nu nog vijf over. Aline besloot zondagavond nog voor haar verblijf op de boerderij om uit het avontuur te stappen. “Ik vond het wel heel jammer. Ik voelde meteen een klik met haar”, biecht Kevin op in Dag Allemaal. “Maar eens het goed was doorgedrongen, apprecieerde ik haar eerlijkheid.”

Maar Aline was niet de enige waarmee de frambozenboer meteen een sterke klik voelde. Ook voor de tien jaar oudere Heidi was Kevin meteen verkocht. “Ik val op rijpere vrouwen, dat heb ik haar ook gezegd”, klinkt het. “Eerlijk, ik kreeg het onmiddellijk warm toen ik in Heidi’s buurt vertoefde. Ze maakte iets los in mij, en ik had het gevoel dat dat wederzijds was”, gaat hij verder.

Maar dat is niet de enige reden waarom ze een streepje voor heeft. “Ze deed dat ook fantastisch op de markt. Wat voor mij belangrijk is, want zo verdienen wij tenslotte ons geld”, legt Kevin uit. “Niet dat ik verwacht dat een dame mij onmiddellijk elke dag zal helpen. Als ze interesse en respect toont voor onze job, ben ik al content”, aldus de frambozenboer. Zou Heidi de gelukkige zijn?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws