Na breuk met Christiaan: Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met Christiaan: Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws

Na breuk met Christiaan: Jana uit 'Blind Getrouwd' deelt heuglijk liefdesnieuws

De laatste dagen werd er al heel wat gespeculeerd over het liefdesleven van Jana De Bosscher. Zo deed ze de geruchten over een nieuwe relatie oplaaien met een opmerkelijk kiekje op Instagram, maar nu bevestigt ze het nieuws ook officieel.

Jana De Bosscher hebben we vorig jaar leren kennen door haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. In het VTM-programma stapte ze in het huwelijksbootje met Christiaan Graulus, maar uiteindelijk bleken ze toch niet de perfecte match te zijn. Nu komt er opvallend nieuws naar buiten over de Oost-Vlaamse kleuterjuf.

Onlangs deelde Jana een opvallend plaatje op haar Instagramverhaal van een gezellige picknick. Op de foto waren ook wafels in de vorm van een hartje te zien en dat zorgde meteen voor speculaties. Nu geeft ze ook officieel aan Het Laatste Nieuws toe dat ze opnieuw van ’t straat is.

“Ik heb een vriend”, klinkt het enthousiast. De nieuwe liefde van Jana is de 33-jarige Nico Aper. Hij is een psychologisch consulent uit Moerbeke-Waas. "Het koppel wil hungeluk niet onder stoelen of banken steken, maar kiezen er voorlopig voor om met z'n tweeën van hun prille liefde te genieten", aldus Het Laatste Nieuws.

Populair

Laatste nieuws