Zijn The Starlings de nieuwe coaches in 'The Voice'? Tom en Kato verklappen meer TV en Radio
TV en Radio

Zijn The Starlings de nieuwe coaches in 'The Voice'? Tom en Kato verklappen meer

Zijn The Starlings de nieuwe coaches in 'The Voice'? Tom en Kato verklappen meer

Een ticketje voor het Eurovisiesongfestival konden The Starlings helaas niet in de wacht slepen. Maar dat hun carrière na hun deelname aan de preselecties een serieuze boost heeft gekregen, dat staat buiten kijf. Meer nog, zien we Tom Dice en Kato Callebaut straks nog vaker opduiken, op het kleine scherm bijvoorbeeld?

Eurovisiesongfestival of niet, hun oorwurm ‘Rollercoaster’ is niet meer uit de hitlijsten weg te denken. The Starlings hebben alleen maar meer naam gemaakt. En dit is duidelijk nog maar het begin. Op hun Instagramverhaal kondigde het duo eerder al aan dat er misschien nog een videoclip voor ‘Rollercoaster’ aan zit te komen. Maar ook een hele hoop nieuwe muziek.

“Een album komt er niet meteen aan, maar 2023 zal een jaar vol nieuwe nummers worden! We zijn nog even aan het kijken wat de juiste timing is voor welke song”, lieten Tom en Kato weten. Een hoop leuke vooruitzichten dus. Maar tijdens een vragenronde op Instagram maken The Starlings nog andere ambities bekend. Wanneer Tom en Kato gevraagd wordt of ze graag coach zouden zijn in ‘The Voice van Vlaanderen’, is hun antwoord volmondig "ja graag". VTM mag hen duidelijk contacteren.

Is er nog een rode zetel over voor The Starlings? Het zou kunnen. Koen Wauters gaf al aan dat hij graag opnieuw coach wil zijn, en ook Mathieu Terryn en Jan Paternoster zouden waarschijnlijk geen neen zeggen. Maar er is nog niets concreet. Ook of Natalia met haar nieuwe album, theatertour en jubileumconcerten tijd zal hebben om dit jaar coach te spelen, werd op sociale media al dikwijls in vraag gesteld.

Bron: Instagram Stories

Zijn The Starlings de nieuwe coaches in 'The Voice'? Tom en Kato verklappen meer

Populair

Laatste nieuws