-->

"Genoeg verdiend": Gerard Joling neemt drastisch besluit na triest overlijden

Dinsdag 7 Maart 2023 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Vorig jaar moest Gerard Joling plots afscheid nemen van zijn moeder en door dat pijnlijke verlies is hij tot het besef gekomen dat hij het rustiger aan wil doen. Daarom heeft de zanger een moeilijke knoop doorgehakt.

Gerard Joling heeft het vorig jaar niet gemakkelijk gehad. Zo overleed zijn moeder en dat heeft voor veel verdriet gezorgd. “Dat heeft er toch wel enorm bij me ingehakt, nog meer dan ik had kunnen denken”, geeft hij toe aan De Telegraaf. “Het heeft een jaar geduurd voor het besef er was dat ik haar nooit meer even zou kunnen bellen”, klinkt het.

Door het verlies van zijn moeder heeft hij besloten om het ook rustiger aan te doen en niet meer het ene optreden na het andere te doen. “Dat is bijna nieuw in mijn leven, weet je dat? Ik heb altijd gewerkt, ben altijd maar doorgegaan. Zes optredens in de week of nog wel meer, tv-dingen ernaast”, legt Gerard uit.

“Ik word 63 en van een hoop dingen denk ik: mij niet meer gezien”, geeft hij toe. “Het zal niemand verbazen als ik zeg dat ik niet meer elke avond naar Zaltbommel hoef te rijden en dan nog door naar Arnhem. Ik ben al zo’n veertig jaar bezig en heb inmiddels voldoende verdiend om het uit te zingen”, aldus de zanger. Toch denkt hij nog niet aan stoppen. “Ik wil nog heel veel leuke dingen doen”, besluit hij.

TAGS  I  Gerard Joling