Verdwijnt Tim binnenkort uit 'Thuis'? Jeroen Lenaerts geeft verrassend antwoord TV en Radio
TV en Radio

Verdwijnt Tim binnenkort uit 'Thuis'? Jeroen Lenaerts geeft verrassend antwoord

Verdwijnt Tim binnenkort uit 'Thuis'? Jeroen Lenaerts geeft verrassend antwoord

Jeroen Lenaerts kruipt al bijna 15 jaar in de huid van inspecteur Tim Cremers in ‘Thuis’. Hij is erin gekomen als liefje van Katrien (Lotte Vannieuwenborg), maar groeide intussen uit tot een vast en onmisbaar deel van de cast. Maar voor hoelang nog? Vindt Jeroen niet stilaan dat Tims verhaal uitverteld is?

Hoewel Jeroen Lenaerts al zo’n 15 jaar meespeelt in ‘Thuis’, heeft hij nog maar net het gevoel dat hij zijn plekje écht gevonden heeft. Waar de acteur af en toe eens een dipje had, zit hij nu - na de verhaallijn waarin zijn personage Tim als undercoveragent voor Chris aan de slag ging - op een piek. “Het is pas sinds vorig jaar, toen ik die verhaallijn mocht spelen, dat ik me echt een deel voel van deze reeks”, biecht hij op in de podcast ‘De Thuisploeg’.

“Daarvoor had ik precies het gevoel alsof ik nog nooit iets meegemaakt had, maar nu… Ik voel me er echt deel van, dus het mag nog even duren”, denkt de ‘Thuis’-acteur erover. Als het van hem afhangt, zien we Tim dus nog niet meteen uit de populaire Eén-soap verdwijnen. “Laat ons hopen dat het noodlot niet toeslaat. Ik kan dit perfect nog jaren blijven doen”, besluit Jeroen.

“Ik ben hier heel blij en ik voel mij hier thuis. Dat is misschien stom om te zeggen, maar ik ben hier graag”, vervolgt hij. En zeker in de verhaallijnen met mede-inspecteur Dieter (Raf Jansen) kan hij volledig zijn ei kwijt. “Wij hebben altijd een leuke tijd, wij lachen zoveel samen”, glundert Jeroen. “Ik kom hier nooit tegen mijn zin naartoe, dus ik zou niet weten waarom het zou moeten stoppen. Laat Tim nog maar wat rustig doorgroeien”, aldus de ‘Thuis’-acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws