Joe-presentatrice Ann Van Elsen meldt droevig nieuws over haar jongste dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Joe-presentatrice Ann Van Elsen meldt droevig nieuws over haar jongste dochter

Joe-presentatrice Ann Van Elsen meldt droevig nieuws over haar jongste dochter

Ann Van Elsen vertelt in een nieuw interview openhartig over haar leven als de mama van twee dochters. Plots moet ze ook iets kwijt over de gezondheid van haar jongste dochter Jackie-Lou.

Ann Van Elsen is bekend geworden bij het grote publiek als radiopresentatrice bij Joe. In Story vertelt ze openhartig over haar relatie met Filip en over het moederschap. Ann is de moeder van twee dochters, de zesjarige Jackie-Lou en de dertienjarige June. Ze heeft heel wat bijgeleerd door de komst van haar tweede dochter.

“Zij is het kind dat mij gedwongen heeft om meer te leren loslaten, omdat ze op een heel andere manier door het leven wandelt”, geeft Ann eerlijk toe. Zo is Jackie-Lou volgens de presentatrice een echte waaghals en zoekt ze maar al te graag haar grenzen op. Toch loopt dat niet altijd zo goed af.

“Ze zat nog maar een week in het eerste leerjaar en ik kreeg al telefoon van school dat ze van het klimrek gevallen was en haar arm had gebroken”, biecht Ann op. Toch is de mama niet voortdurend ongerust. “Dan heb ik geen leven meer”, lacht ze. “Jackie-Lou heeft een sterk willetje. Of ik nu zeg dat ze de volgende keer voorzichtig moet zijn of niet: ze doet toch haar zin”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws