Stopt Ann Van Elsen binnenkort bij Joe? Presentatrice zegt waar het op staat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stopt Ann Van Elsen binnenkort bij Joe? Presentatrice zegt waar het op staat

Stopt Ann Van Elsen binnenkort bij Joe? Presentatrice zegt waar het op staat

Intussen zit Ann Van Elsen al meer dan vijfjaar bij radiozender Joe, maar denkt de presentatrice aan stoppen? Dat verklapt ze nu zelf in een nieuw interview.

Ann Van Elsen legt haar ziel bloot in een nieuw interview met Story. Zo vertelt onder meer openlijk meer over haar relatie en haar twee kinderen, maar ze verklapt ook meer over haar carrière als radiopresentatrice. Ondertussen is ze al zo’n vijf jaar aan de slag bij Joe en ze onthult meteen of ze dat nog lang wil blijven doen.

“Dat verhaal is wat mij betreft nog lang niet uitverteld”, klinkt het overtuigd. Zo hoopt ze nog lang bij Joe te mogen blijven. “De plek, de collega’s en het radio maken, maken me zo gelukkig. Het is écht mijn passie”, geeft Ann toe. “Ik zal pas stoppen wanneer ze dat voor mij beslissen”, zegt ze.

Bovendien is ze hard aan het werk. “Ik werk volop aan nieuwe programma’s”, biecht ze op. Eveneens gooit ze het ook een beetje over een andere boeg. “Daarnaast ben ik podcasts aan het ontwikkelen. Langere diepgaande gesprekken voeren met iemand, dat spreekt me enorm aan”, aldus Ann.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws