Jeroen Lenaerts maakt duidelijk hoe hij over 'Thuis'-collega Raf Jansen denkt TV en Radio
TV en Radio

Jeroen Lenaerts maakt duidelijk hoe hij over 'Thuis'-collega Raf Jansen denkt

Jeroen Lenaerts maakt duidelijk hoe hij over 'Thuis'-collega Raf Jansen denkt

In 'Thuis' zijn inspecteurs Tim Cremers (Jeroen Lenaerts) en Dieter Van Aert (Raf Jansen) een onafscheidelijk duo. Maar is dat in het echt ook zo? En was er wel meteen een klik?

Jeroen Lenaerts draait intussen al zo’n 15 jaar mee op de set van ‘Thuis’. En hij zou er zo nog 15 jaar kunnen bijdoen. “Ik ben hier heel blij en voel mij hier thuis. Ik kom hier nooit tegen mijn zin naartoe, dus ik zou niet weten waarom het zou moeten stoppen. Laat Tim nog waar wat rustig doorgroeien”, denkt de acteur erover in de podcast ‘De Thuisploeg’.

Het meeste plezier beleeft hij op de set met collega Raf Jansen, die intussen al zo’n 9 jaar Tims sidekick Dieter mag spelen. “Wij hebben altijd een leuke tijd, wij lachen zoveel samen”, glundert Jeroen. De twee hebben in de loop der jaren een hechte band opgebouwd. “Dat is spontaan zo gegroeid. Je kan zoiets niet forceren”, klinkt het.

“Van in het begin had hij een heel aangename energie op de set. Hij wilde zich niet opdringen en was zo dankbaar dat hij hier mocht zijn”, vertelt Jeroen in de podcast. “En die dankbaarheid is altijd gebleven en dat is een van de vele mooie dingen aan Raf. Dat is gewoon een aangenaam mens. Als hij ergens binnenkomt, zijn mensen gewoon blij. En hij ook”, gaat de ‘Thuis’-acteur verder. “Topkerel, ik werk daar heel graag mee samen.”

Populair

Laatste nieuws