James Cooke maakt het Kat Kerkhofs wel erg moeilijk achter de schermen bij Play4 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

James Cooke maakt het Kat Kerkhofs wel erg moeilijk achter de schermen bij Play4

James Cooke maakt het Kat Kerkhofs wel erg moeilijk achter de schermen bij Play4

Kat Kerkhofs schitterde de afgelopen weken niet alleen als Soaperstar in ‘The Masked Singer’, ze was ook wekelijks op Play4 te zien als presentatrice van ‘Tulpen uit Antwerpen’, een programma van James Cookes productiehuis Dedsit. De twee moesten een tijdje geleden dus erg nauw samenwerken. En dat verliep niet altijd van een leien dakje.

Gisteren konden we opnieuw genieten van een gloednieuwe aflevering van ‘The Masked Singer’. Maar ook die van vorige week zindert nog na, want niemand minder dan Kat Kerkhofs werd ontmaskerd als Soaperstar. Ze hadden haar vorig seizoen al gevraagd, maar dit jaar kon ze éindelijk instemmen. “Ik kwam juist uit bevallingsverlof en had zin om nog eens iets zots te doen. De timing kwam goed uit: het was WK, dus Dries was toch weg”, vertelt Kat in Dag Allemaal.

Bovendien moest de televisie presentatrice, die normaal gezien in Istanboel woont, vaak in België zijn voor haar werk. Kat was namelijk tegelijkertijd druk in de weer met de opnames voor ‘Tulpen uit Antwerpen’. En daar maakte James Cooke het haar wel erg lastig. Die begon namelijk het een en ander in het snotje te krijgen. "James Cooke maakt dat programma en sommige dagen kon ik niet, omdat ik bij 'The Masked Singer' verwacht werd”, klinkt het.

“Die vroeg: 'Ja maar, wat moet gij gaan doen?'", vertelt Kat nog in Het Laatste Nieuws. Maar zij moest natuurlijk zwijgen in alle talen. “Pittig, zo twee producties tegelijk waarvan er één in 't geniep moet gebeuren. Maar ik vond het superleuk, ik ben blij dat ik meegedaan heb”, aldus Soaperstar.

Populair

Laatste nieuws