Echtgenoot stelt duidelijke grens bij Astrid Coppens: "Anders ga ik bij je weg" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Echtgenoot stelt duidelijke grens bij Astrid Coppens: "Anders ga ik bij je weg"

Echtgenoot stelt duidelijke grens bij Astrid Coppens: "Anders ga ik bij je weg"

Zo’n tien jaar geleden sloeg de vonk over tussen Astrid en Bram Coppens. Intussen gaan ze al zes jaar als getrouwd koppel door het leven en zijn ze twee schatten van dochtertjes, Billie-Ray en Joey-Lee, rijker. Een gelukkig gezinnetje dus.

Het was Astrid Coppens’ wens om mama te worden voor haar veertigste. “Uiteindelijk is het nét op tijd gelukt”, zegt de voormalige realityster in Nina. Op 25 januari mocht de mama van twee 40 kaarsjes uitblazen. Maar dat zou je haar in geen geval toegeven.

Leeftijd is dan ook maar een getal. "Ik vind mezelf nog ça va mooi. Ik heb wel wat rimpels, maar dat heeft zijn charmes”, denkt Astrid erover. Bovendien voelt ze zich enorm goed in haar vel. “Ik ga geen facelift laten doen: Bram zou bij me weggaan als ik het nog maar overweeg", benadrukt het model.

"Hoe meer plastische chirurgie er is, hoe meer naturel ik wil blijven", bedenkt het tv-gezicht zich. "In mijn omgeving zie ik het omgekeerde gebeuren. Maar rimpels laten wegwerken wordt snel een verslaving, en op een dag zie je eruit als Madonna.” Dat wil Astrid te allen koste vermijden. “Mijn mama heeft rimpels, maar ik vind haar een mooie vrouw. Zo wil ik ook oud worden”, besluit ze.

Populair

Laatste nieuws