Jonah en Winnie uit 'Blind Getrouwd' doen geruchten over tweede trouw oplaaien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jonah en Winnie uit 'Blind Getrouwd' doen geruchten over tweede trouw oplaaien

Jonah en Winnie uit 'Blind Getrouwd' doen geruchten over tweede trouw oplaaien

Het is intussen al meer dan drie jaar geleden dat Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts elkaar het ja-woord gaven in ‘Blind Getrouwd’. Zal het koppel binnenkort opnieuw in het huwelijksbootje stappen? Een nieuwe foto op Instagram zorgt alvast voor speculaties.

Jonah Hulselmans en Winnie Bogaerts hebben we leren kennen in ‘Blind Getrouwd’. Het koppel is nog steeds dolgelukkig samen en vorig jaar mochten ze ook hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lily. Zal Jonah binnenkort op één knie gaan om zijn vrouw opnieuw ten huwelijk te vragen?

Een nieuwe foto op de Instagrampagina van Winnie lokt alvast enkele reacties uit van volgers die denken dat ze binnenkort nog eens zullen trouwen. Zo post Winnie een plaatje van hun tweetjes waarop Jonah haar hand stevig vasthoudt. “Mijn redder in nood”, schrijft ze onder het kiekje. “Oh, ik dacht dat hij je ten huwelijk vroeg”, schrijft een volger al snel.

Winnie merkt deze reactie meteen op en verklapt dat ze het aan Jonah probeert duidelijk te maken dat ze nog eens wil trouwen. “Ik blijf maar hints geven dat ik dat graag zou willen, maar tot nu toe heeft het nog niet gewerkt”, reageert ze. “Oeps! Geef zijn Instagram eens door, dan spammen we hem met tips”, lacht Winnie’s volger.

Populair

Laatste nieuws