Verontwaardigde 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Een echte schande" TV en Radio
TV en Radio

Verontwaardigde 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Een echte schande"

Verontwaardigde 'Thuis'-kijkers tikken makers op de vingers: "Een echte schande"

“Nergens beter dan thuis”, luidt het slogan van de soap. “Euh, welke thuis”?, klinken de commentaren op sociale media. De voorbije weken werden de verhuisdozen in de populaire Eén-soap meer dan ooit bovengehaald. En dat zorgt voor de nodige verwarring en irritaties bij de kijker.

De afgelopen weken werd er nogal verkast in ‘Thuis’. Maar liefst 13 personages veranderden van onderdak. Denk maar aan Viv, Joren, Thilly en Harry, Judith, Vicky en Febe… “Al dat verhuizen mag nu wel stoppen, want niemand weet nog waar iedereen woont”, “Nergens beter dan thuis? Euh, welke thuis? Alle vertrouwde plekken verdwijnen één voor één”, “Zo goed als iedereen is de laatste maand van stekje veranderd” en “Ligt het aan mij of kan ik niet meer volgen?”, uiten enkele fans hun ongenoegen op Facebook.

Bovendien liggen de makers van ‘Thuis’ op sociale media onder vuur omdat niet elke verhuis even realistisch is. Neem nu Judith, die als spoedarts in het studentenhuis van Lowie is ingetrokken. “Judith verdient flink haar kost, maar gaat toch op een kamertje samenhokken met Dries”, “Absurd”, “Sorry, dat is héél ongeloofwaardig”, “Dries is toch ook een goedbetaalde advocaat, die niet zo lang geleden nog een mooie erfenis kreeg. En dan kiezen voor deze oplossing? Deze verhaallijn is van de pot gerukt” en “Voor een studentenkoppel is dat best oké, maar voor een dokter en een advocaat is dat eerder een schande”, schrijven de fans verontwaardigd.

Het huis van Lowie loopt intussen over van de bewoners, zeker nu Judith, Ilias en Joren erbij gekomen zijn. “Het huis van Lowie is zoals de kast van Narnia. Ook oneindig groot en de kamers erachter zijn geheim. Lowie blijft er maar kamers bij toveren”, “Dat huis van Lowie is ondertussen een hotel en duivenkot geworden. Iedereen trekt daar maar gewoon in”, “Die Lowie moet nogal wat huurinkomsten hebben” en “Dat zijn wel héél veel bewoners, hé. Zou de brandweer het gebouw trouwens wel gekeurd hebben op brandveiligheid?”, reageren de kijkers scherp.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws