Neemt deze Amerikaanse ster deel aan 'The Masked Singer?': "Dát is Tovenaar!" TV en Radio
TV en Radio

Neemt deze Amerikaanse ster deel aan 'The Masked Singer?': "Dát is Tovenaar!"

Neemt deze Amerikaanse ster deel aan 'The Masked Singer?': "Dát is Tovenaar!"

Fans van ‘The Masked Singer’ vragen zich al een hele tijd af wie er in het pak van Tovenaar zit. Nu denken heel wat kijkers van het programma dat er wel eens een Amerikaanse zanger en acteur in dat kostuum zou kunnen zitten.

Vrijdagavond kunnen we alweer kijken naar de zesde aflevering van ‘The Masked Singer’. Op TikTok denken verschillende fans van het VTM-programma nu Tovenaar ontmaskerd te hebben. De hoofdverdachte was tot kort Aaron Blommaert, maar nu wordt ook een Amerikaanse superster verdacht.

In de commentaren onder een TikTok-filmpje van het optreden van Tovenaar wordt de naam van Ross Lynch meermaals genoemd. “Ross Lynch die Mika zingt, dat is alles wat ik nodig heb”, “Dit klinkt heel erg als Ross Lynch” en “Als iemand die Ross Lynch al meer dan tien keer live heeft gezien, denk ik dat de gokjes dat hij het is juist zijn”, klinkt het onder meer.

De 27-jarige Ross Lynch is bekend geworden dankzij de Disney Channel-reeks ‘Austin & Ally’, waarin hij Austin Moon vertolkte. Daarnaast schitterde de Amerikaan recent nog in de Netflix-serie ‘Chilling Adventures of Sabrina’. Bovendien zingt hij ook. Zo is hij de zanger van The Driver Era en de band staat deze zomer zelfs op het podium van Rock Werchter.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws