-->

Lotte Vanwezemael maakt volgers helemaal gek in pikant lingeriesetje: "Seksbom!"

Lotte Vanwezemael maakt volgers helemaal gek in pikant lingeriesetje:
Woensdag 8 Maart 2023 - 21:00   I   Foto: SBS   I   door Redactie

Lotte Vanwezemael deelt enkele nieuwe kiekjes op haar Instagrampagina. Met het eerste plaatje doet ze de monden van haar volgers wagenwijd openvallen, want ze laat zich van haar beste kant zien in lingerie.

Vandaag is het Internationale Vrouwendag en ter gelegenheid van deze bijzondere dag post Lotte Vanwezemael verschillende foto’s op haar Instagrampagina. Zo wil ze enkele belangrijke vrouwen uit haar leven in de bloemetjes zetten. “Wij zijn vrouwen”, schrijft ze onder de fotoreeks.

Toch trekt ze vooral de aandacht met het eerste kiekje. De seksuologe poseert namelijk voor de camera in een gewaagd lingeriesetje. Met deze uitdagende outfit en haar zwoele blik doet ze de harten van al haar volgers sneller slaan. Zij moeten ook meteen iets kwijt over dit uitdagende plaatje.

Zo vinden ze allemaal dat Lotte er geweldig uitziet. “Wauw, wat knap”, “Hallo kroket”, “Heerlijk”, “Wat ben je mooi”, “Kanjer”, “Mooie foto’s van een knappe dame”, “Powervrouw”, “Prachtig toch”, “Topper” en “Mooie madam”, klinkt het onder meer in de commentaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lotte Vanwezemael (@lottevanwezemael)

TAGS  I  Lotte Vanwezemael