-->

Lesley-Ann Poppe showt haar rondingen in een strak jurkje: "Hottie"

Lesley-Ann Poppe showt haar rondingen in een strak jurkje:
Donderdag 9 Maart 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Lesley-Ann Poppe wordt overladen met reacties nadat ze een nieuwe foto op haar Instagrampagina deelt. Haar volgers denken allemaal hetzelfde over dit nieuwe kiekje.

Lesley-Ann Poppe vierde eerde deze week haar verjaardag. Zo mocht de onderneemster dinsdag 44 kaarsjes uitblazen. Daarnaast onthulde ze ook dat ze al zes jaar getrouwd is met haar man Kevin Lebreton. Dat hebben ze natuurlijk uitgebreid gevierd. Het koppel ging onder meer uitgebreid dineren.

Op Instagram post Lesley-Ann nu een kiekje van haar outfit die ze aantrok voor haar verjaardagsdiner. Zo poseert ze in een felrood kleedje voor de camera. “Het is mijn verjaardag. Weer een jaartje ouder en wijzer”, zegt ze al lachend. Al snel krijgt ze heel wat reacties binnen van haar volgers.

Zij zijn namelijk fan van haar opvallende look. “Met de dag mooier”, “Nou nou”, “Wauw zeg”, “Mooi in het rood”, “Je ziet er weer prachtig uit”, “Beauty”, “Nou nou”, “Nog altijd een klassemadam”, “Knap”, “You age just like fine wine” en “Jij bent mooi”, schrijven ze in de comments.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lesley-Ann Poppe (@lesleyannpoppe)

TAGS  I  Lesley-Ann Poppe  I  Kevin Lebreton