-->

Ex-K3'tje Josje Huisman verrast met een nieuwe coupe: "Ook een stuk lichter"

Ex-K3'tje Josje Huisman verrast met een nieuwe coupe:
Donderdag 9 Maart 2023 - 17:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Josje Huisman was deze week even terug in Antwerpen. Zo woonde ze er onder meer een bijzonder evenement bij, maar ze ging ook langs bij de kapper. Op haar Instagramverhaal showt ze nu het resultaat.

Josje Huisman is bekend geworden toen ze in 2009 het nieuwe K3’tje werd. Ze won toen de talentenjacht ‘K2 zoekt K3’. In 2015 maakte Josje samen met Karen Damen en Kristel Verbeke bekend dat ze gingen stoppen met de meidengroep. Sinds haar exit als K3’tje is Josje wel nog steeds populair op sociale media.

Als K3’tje woonde Josje een hele tijd in Antwerpen en deze week verbleef ze weer enkele dagen in de stad. Zo was ze dinsdagavond onder meer aanwezig bij ‘The White Dinner’ in Botanic Sanctuary. Tijdens dat unieke diner kunnen bekende gezichten zoals influencers via speeddates kennismaken met merken.

De dag na het event ging Josje nog even de stad in. “Ik vind het heerlijk om even weer in Antwerpen rond te lopen en ik ga nog even langs wat vrienden”, vertelt ze op haar Instagramverhaal. Ook bracht ze nog een bezoekje aan haar favoriete kapsalon en ze laat meteen haar nieuwe kapsel zien. “Je kan het wel zien: het is ook een stuk lichter”, aldus Josje.

TAGS  I  Josje Huisman