Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt meer over nieuw lief: "Zo hem leren kennen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt meer over nieuw lief: "Zo hem leren kennen"

Jana uit 'Blind Getrouwd' verklapt meer over nieuw lief: "Zo hem leren kennen"

Na heel wat geruchten bevestigde Jana De Bosscher eerder deze week dat ze opnieuw de liefde heeft gevonden. In een nieuw interview onthult ze nu nog wat meer over haar nieuwe romance.

Jana De Bosscher hebben we vorig jaar leren kennen in ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Christiaan Graulus, maar uiteindelijk bleek het toch niet te werken tussen de twee. Onlangs deelde Jana een opvallend kiekje op haar Instagramverhaal en daarmee deed ze de geruchten over een nieuwe relatie oplaaien.

Zo liet ze meer zien van een gezellige picknick en op het plaatje waren ook wafels in de vorm van een hartje zichtbaar. Dinsdag bevestigde ze dan ook de geruchten. “Ja, ik heb een vriend”, vertelde ze toen aan Het Laatste Nieuws. De kleuterjuf heeft de liefde gevonden bij de 33-jarige Nico Aper, een psychologisch consulent uit Moerbeke-Waas.

Het ‘Blind Getrouwd’-gezicht vertelt nu ook nog wat meer over haar nieuwe relatie aan Het Nieuwsblad. “Het is nog pril, maar het zit goed en voelt daarom al langer dan het is”, klinkt het. Ook onthult ze dat ze haar nieuwe liefde heeft leren kennen tijdens een avondje uit. “We zijn beginnen babbelen en toen hadden we een goede klik”, legt ze uit. “Zo is dat gegroeid”, aldus Jana.

Populair

Laatste nieuws